Kuantan Wedding Pa & Sha Dewan Jubli Perak

Assalamualaikum,

Salam Sejahtera.

Jika ini bukan pertama kali anda datang ke sini, anda mungkin terkejut, mana pergi posting2 lama?

Saya terpaksa bina semula web ini setelah ada beberapa scrip error pada web lama. Mulanya saya biarkan saje, sebab leceh n luar kemampuan saya nk repair, bila wordpress mula update ke versi terkini, makin parah jadinya error. Akhirnya, saya putuskan untuk bina semula.

Ini cerita tentang Pa & Sha, pasangan yg sama cantik, sama-sama sweet. Nikah di kampung Sha di Johor dan di kuantan Majlis Sambut Menantu. Pa anak sulung dari 3 beradik, so mmg grand abis majlis dia.

Pelamin dan hiasan dewan oleh Andaman Bunga Tanjung. Abg Man kita 019 984 3638. Butik di Tingkat 2 kompleks teruntum, sama level dengan karaoke. Highly recommend.

Baju pulak, Pa dan Sha tempah sendiri. Tak ingat lak dari mana.

Pukul 10pg, kami ( saya dan MR Fie) ke Hotel Vistana untuk cover bersiap. Oh, kejutan2. Time tgh siap2 tu Pa mintak tlg amik gambar, rupanya ada artis. Hael dari Azhael dan Indah Ruhaila.

Make up oleh kawan Sha sendiri, dari Paka, MUA merangkap geng zumba, kot2 ada yang asal dari paka nk cari MUA boleh cari kat Gym zumba paka.

Pendek cerita, majlis mmg happening, dgn kehadiran ramai sahabat Pa dan Sha. Malam tu pulak, Pa buat friendly bola game lawan vateren pahang. Abg Fahrin pun ada.

So enjoy foto sekitar majlis Pa & Sha ok.

Nak cari jurufoto video, jgn lupa halo2 abg ok?

Tom Ramzul 016 9304005 watsap pun boleh

IMG_1319

IMG_1325

IMG_1308

IMG_2402